Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 09, 2006

Φεστιβάλ Παπάγου 2006

Χαζεύοντας έπεσα πάνω στη σελίδα του φετινού Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου. Κάθε χρόνο ο συγκεκριμένος δήμος διοργανώνει ένα Φεστιβάλ με διάφορες παραστάσεις θεατρικές, μουσικές κ. ο. κ. Κοιτάζοντας το πρόγραμμα των εκδηλώσεων παρατήρησα ότι έχει μεγάλη ποικιλία στη θεματολογία του (από αρχαίο μέχρι σύγχρονο θέατρο, όπερα, εγχώρια και ξένη παλιά και σύγχρονη μουσική, χορό), και αρκετά καλές τιμές στα εισιτήριά του. Μάλιστα, τα περρισότερα από τα θεατρικά σχήματα που θα παρουσιαστούν ή έχουν ήδη παίξει ή πρόκειται να παίξουν στην Επίδαυρο και στο Ηρώδειο, οπότε από πλευράς ποιότητας δεν τίθεται θέμα - μια ματιά στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων άλλωστε αποκαλύπτει πολλά γνωστά ονόματα (Παρτσαλάκης, Μπέζος, Μουστάκας, Καρακατσάνης, Ζούνη, Τριφύλλη, και πάει λέγοντας).

Στο site αναφέρεται ότι το Φεστιβάλ διεξάγεται στο ανακαινισμένο Κηποθέατρο του Δήμου Παπάγου (οδός Κορυτσάς, χωρητικότητα 1600 θέσεων). Απ' ότι έχω ακούσει το εν λόγω θέατρο είναι πολύ καλό, και πιστεύω ότι όσοι αποφασίσουν να πάνε σε κάποιες από τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα καλοπεράσουν:) Δυστυχώς, αν και θα ήθελα να πάω κι εγώ, οι ώρες και οι υποχρεώσεις δε βολεύουν, οπότε... το αναβάλλω για το 2007!

Εισιτήρια μπορείτε να κλείσετε στο ίδιο το θέατρο πριν την εκάστοτε παράσταση, στο Δημαρχείο Παπάγου, στο κατάστημα "Δαναός" στη Λεωφ. Μεσογείων, στο κατάστημα "Vida Vida" στην Λεωφ. Κηφισίας στους Αμπελοκήπους, και στο TicketShop.gr.

Όσοι θέλετε να "ακονίσετε" τα πολιτισμικά σας ταλέντα, μην παραλείψετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Παπάγου 2006, σε έναν πραγματικά πανέμορφο και καταπράσινο δήμο!