Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16, 2006

Μεσημεριάτικο κους - κους

Κάθομαι που λέτε το μεσημέρι σαν άνθρωπος να φάω με την οικογένειά μου και πάνω στο μπίρι - μπίρι και κατά το ζάπινγκ, πέφτω στο Σαββατοκυριακάτικο κουτσομπολίδικο του ALTER με τη Βάσια Λόη. Θέμα της εκπομπής κατά τα 10 (ολογράφως δέκα) μετρημένα δευτερόλεπτα που έμεινε η τηλεόραση στο κανάλι: το φθαρμένο τακούνι της Μιμής Ντενίση! Και καθόντουσαν γύρω γύρω τρεις Καρακαλτάκες, δύο macho τυπάδες (ουάο, προσέχτε τις ορμόνες) και κάνας δυο τηλικούτοι και χαριεντιζόντουσαν με το αν έχει η Ντενίση λεφτά για να πάρει παπούτσια ή όχι...

Εγώ λέω να τους κάψουμε - να τους κρεμάσουμε όλους μαζί στην Πλατεία Συντάγματος και κάθε περαστικός να φέρνει και ένα κλαράκι προς εναπόθεση στην πυρά. Όχι και τη Βασούλα βέβαια, αυτή θα διατεθεί στην υπηρεσία του πολίτη... :lol:

4 Σχόλιο/-α:

 • Υποτιμουν τη νοημοσυνη μας και εμεις τους δινουμε νουμερα τηλεθεασης.
  Λογικο δεν ειναι να συνεχιζουν να προσφερουν τετοιο θεαμα,οταν το κοινο τους επιβραβευει;;;

  Από τον/την Blogger ΠΡΕΖΑ TV, στις Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16, 2006 11:55:00 μ.μ.  

 • Προσωπικά είμαι υπερήφανος που όποτε με έχουν ρωτήσει αν βλέπω το Χ ή το Υ κανάλι τους απαντάω "δεν ασχολούμαι με την τηλεόραση σε γενική βάση":)

  Αλλά έχεις δίκιο, λογικό είναι.. Εγώ θυμάμαι κάτι που λεγόταν "Εκπαιδευτική Τηλεόραση" και το είχε η κρατική - αν κόβεις τέτοια προγράμματα από τις ζώνες υψηλής προβολής σου βγαίνουν τέτοια φρούτα...

  Από τον/την Blogger Flareman, στις Κυριακή, Σεπτεμβρίου 17, 2006 12:02:00 π.μ.  

 • Δεν βλέπω τηλεόραση εδώ και πολύ καιρό στην Αμερική. Νέα και ειδήσεις; στο Internet. Ταινίες; στο Internet. Μουσική; στο Internet.

  Από τον/την Blogger Λύσιππος, στις Κυριακή, Σεπτεμβρίου 17, 2006 1:30:00 π.μ.  

 • Άξιος! Αλλά μερικές φορές έχει (ομολογουμένως) γέλιο να βλέπεις το πώς διαστρεβλώνει το δημοσιογραφαδαριό τα γεγονότα.

  Από τον/την Blogger Flareman, στις Κυριακή, Σεπτεμβρίου 17, 2006 1:48:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Αρχική