Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2006

Έλληνας χάκερ αφέθηκε ελεύθερος:)

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο στο site του ελληνικού PC Magazine εδώ:)

Με δυο λόγια, το παληκάρι χάκαρε τράπεζα, και μετά τους πήρε και τους είπε σας έκανα αυτό και αυτό και σας χάκεψα, μπορείτε να κάνετε αυτό και αυτό για να προστατευθείτε, πληρώστε με τώρα που σας έδειξα τις τρύπες σας, και αυτοί τον μηνύσανε! Τελικά ο δικαστής τον αθώωσε πλήρως και χωρίς κανένα περιοριστικό μέτρο:D


Πω πω... ρε συ τελικά όσοι ασχολούνται με τα νομικά είναι εντελώς κολλημένοι!
Technorati Technorati tags: , , ,

2 Σχόλιο/-α:

 • Καλά έκανε η τράπεζα (άλλωστε δεν μπορεί να πράξει διαφορετικά). Ο τύπος παρανόμησε και απλά το ομολόγησε. Είναι σα να λες οτι έκλεψα αλλά κάντε αυτό και εκείνο για να μην σας ξανακλέψουν.

  Γενικά, περιστατικά με προβλήματα ασφαλείας συμβαίνουν αλλά δεν ανακοινώνονται παρά μόνο όταν υπάρχει συμφέρον ή όταν τα νέα "κυκλοφορήσουν".

  Από τον/την Anonymous Titanas, στις Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2006 2:34:00 π.μ.  

 • Κοίτα, τεχνικά έχεις δίκιο, αλλά όπως είναι γνωστό, οι hackers είναι "different animals", και ακολουθούνε άλλον κώδικα τιμής (ας το πούμε έτσι). Μιλάμε φυσικά για τους γνήσιους, που έχουν στόχο να σπάσουν τα συστήματα και όχι να κλέψουν.

  Ε, εκεί είναι λίγο χοντρό να θεωρηθούν και κλέφτες - δεν υπεξαίρεσε λεφτά στο κάτω κάτω το παιδί, τους βρήκε τρούπες και τρούπωσε, και λέει εδώ εδώ και εδώ μπάζετε, κλείστε τα και δώστε μου και το κατιτίς μου για τον κόπο μου...

  Κλασσική ελληνική νοοτροπία πάντως!!

  Από τον/την Blogger Flareman, στις Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2006 1:10:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Αρχική