Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2006

Nano 2ας Γενιάς: Μέρος Δεύτερο

Λέγαμε την ημέρα που ανακοινώθηκαν τα νέα iPods για τα καινούργια Nano, τα νέα 5G, τις επιπρόσθετες δυνατότητες που έχουν κλπ. Είχα φανταστεί πως η νέα δυνατότητα για αναζήτηση τύπου Spotlight που έχουν τα νέα μεγάλα μοντέλα θα περιοριζόταν σε αυτά, λόγω της μικρής οθόνης του Nano. Αμ δε!

Βρήκα αυτή τη σελίδα, που την έχει φτιάξει Ελληναράς στο .mac, και που κάνει showcase τα νέα Nano (άσπρο και μαύρο, τελικά από φάτσα όντως δε λένε και πολλά σε σχέση με τα παλιά), αλλά δείτε ιδίως αυτό το link - τα παληκάρι έχει γράψει σε QT τη δυνατότητα αναζήτησης που τελικά υπάρχει και στα νέα Nano, αλλά και ένα άλλο feature που εγώ τουλάχιστον το είδα πρώτη φορά, και που λέγεται Quick Scroll. Ουσιαστικά όταν είσαι σε φάκελο με πολλά items, όταν σκρολάρεις πολύ και γρήγορα βγάζει ένα overlay απ' το οποίο μπορείς να διαλέξεις το γράμμα στο οποίο θες να μεταβείς!

Είχα διαβάσει κάπου ότι το Search στα νέα iPods δουλεύει μόνο με λατινικούς χαρακτήρες, αλλά επιφυλάσσομαι. Αυτό που έχω να πω είναι ότι αν δε δώσει η Apple αυτά τα features και σε εμάς, που έχουμε τα Nano πρώτης γενιάς θα είναι εντελώς για φτύσιμο.

Πάω να δω αν έχει νέο firmware!

2 Σχόλιο/-α:

  • Δεν νομίζω να τα δίνει και σε αυτά της πρώτης γενιάς. Εσύ βρήκες τίποτα?

    Από τον/την Anonymous Ανώνυμος, στις Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2006 9:53:00 μ.μ.  

  • Μέχρι στιγμής όχι... η μία πιθανότητα είναι να πάει κι αυτό άπατο όπως και το Autofill που ζητάμε τόσον καιρό στα Nano και φως δε βλέπουμε. Αλλιώς με την επόμενη bugfix έκδοση του iTunes ίσως μας δώσουν και κάνα firmware update:)

    Από τον/την Blogger Flareman, στις Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2006 11:27:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Αρχική