Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Κυριακή, Οκτωβρίου 15, 2006

ADSLgr.com iSpy

Είδα ότι το ADSLgr, στα πλαίσια των προσφάτων αναβαθμίσεων που έκανε όσον αφορά στο vBulletin, έχει προσθέσει ένα module που αποκαλείται iSpy και δουλεύει σαν το Spy του digg - εμφανίζει τα νέα posts περιληπτικά την ίδια ώρα που γίνονται, κάνοντας τα παλιότερα αρχικά scroll και εν συνεχεία fade προς τα κάτω. AJAX μου μυρίζει, άρα το πάω:)

Μ' άρεσε πολύ σαν ιδέα, μπορεί να εμφανίζει μόνο τα ποστάκια που είναι στα subscriptions του εκάστοτε μέλους, οπότε θα έλεγα ότι αντικαθιστά μια χαρά την αναζήτηση για τα πιο πρόσφατα θέματα που χρησιμοποιούσα κατά κόρον μέχρι τώρα.

Θα το δοκιμάσω και θα σας μεταφέρω εντυπώσεις!
Technorati Technorati tags: , , , ,

2 Σχόλιο/-α:

  • να κάνω μια γενική παρατήρηση! Διακρίνω μια trendy διάθεση απο πολλους γύρω απο το ΑJAX και το XMLHttpRequest και δεν μπορω να καταλάβω...γιατί..

    Από τον/την Blogger Paris Apostolopoulos, στις Κυριακή, Οκτωβρίου 15, 2006 3:47:00 μ.μ.  

  • Γιατί είναι........ καλόόόόόόόό:P

    Προσωπικά; Γιατί αν δεν κάνω λάθος, εκτός του AJAX, μόνο ο συνδυασμός Flash / PHP (και οι συναφείς server side γλώσσες) μπορεί να πάρει δεδομένα από μία ΒΔ και να τις "παίξει" σε πραγματικό χρόνο. Όλα τα άλλα θέλουν να φορτωθεί εκ νέου η σελίδα. Υπάρχει και το Flex βέβαια, αλλά αυτό ουσιαστικά είναι ο συνδυασμός Flash/AJAX:P

    Θα μου πεις, πώς μέχρι τώρα μπορούσατε ρε κάγκουρες; Σωστός, αλλά θυμήσου τι έγραφες στο blog σου την περασμένη βδομάδα - αν δεν προσαρμοστείς σε αυτή τη δουλειά στα σημεία των καιρών και τις απαιτήσεις των πελατών σε έφαγαν λάχανο...

    Από τον/την Blogger Flareman, στις Κυριακή, Οκτωβρίου 15, 2006 3:58:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Αρχική