Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Τρίτη, Οκτωβρίου 31, 2006

Apple Boot Camp 1.1.2

Το Boot Camp, το γνωστό πρόγραμμα της Apple που επιτρέπει την εγκατάσταση των Windows στους νέους Intel Macs, και το οποίο είναι σε beta για την ώρα και θα ενσωματωθεί επίσημα στην επόμενη έκδοση του Mac OS X (10.5 Leopard), κυκλοφόρησε νέα έκδοση, την 1.1.2. Αν και beta, το προγραμματάκι κάνει άριστα τη δουλειά του και έτσι μπορεί να τρέξει ο οποιοσδήποτε τα XP (παραδείγματος χάριν) στον καινούργιο Mac του, με ό,τι συνεπάγεται αυτό (παιχνίδια, ιούς, ιούς, spyware, ιούς...:D).

Μερικές βελτιώσεις της νέας έκδοσης: καλύτερη υποστήριξη για το trackpad των MacBooks και MacBooks Pro, καλύτερη υποστήριξη για το πληκτρολόγιο της Apple, υποστήριξη για τις ενσωματωμένες iSight και τα ενσωματωμένα μικρόφωνα που έχουν σχεδόν όλοι οι νέοι Macs (δηλαδή όλοι πλην των Mini και των Pros), υποστήριξη για το USB 56k Modem της Apple, καλύτερη διεθνής υποστήριξη (international languange support αγγλιστί), βελτιωμένη συμπεριφορά κατά το sleep mode, καλύτερη υποστήριξη για ασύρματη δικτύωση και πιο καθαρό interface κατά την εγκατάσταση των καταλλήλων drivers στα Windows.

Γενικά προσθέτει αρκετά πραγματάκια, και είναι δωρεάν και πολύ καλή επιλογή για dual boot Mac σύστημα:) Υπ' όψιν, δε χρειάζεται εκ νέου εγκατάσταση των Windows αν έχετε ήδη βάλει Boot Camp, απλώς ξαναγράφετε το CDάκι με τους drivers και τους ξαναπερνάτε για να ενεργοποιηθούν οι νέες ρυθμίσεις.

Το βρίσκετε εδώ, στο επίσημο site της Apple:) Ξέρει κανείς να πει αν το Apple Remote δουλεύει με το Boot Camp μέχρι τώρα;
Technorati Technorati tags: , , , ,