Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Δευτέρα, Οκτωβρίου 09, 2006

Νέες διαφημίσεις Apple!

Η Apple έβγαλε άλλες τρεις από τις γνωστές Ι'm a Mac, and I'm a PC διαφημισούλες της, τις οποίες μπορείτε να βρείτε και να δείτε στο link εδώ.
  1. Ο Μακ σκάει μύτη με εμφάνιση γιάπη, κουστούμι και όλα τα συναφή, λέει του PC ότι ήταν για δουλειά σε μίτινγκ, ότι τρέχει το Όφις κ.λπ. και ο PC σκάει στο πάτωμα και αρχίζει να χτυπιέται ("το ήξερα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα" και πάει λέγοντας:)
  2. Ο Μακ και ο PC πάνε στον ψυχολόγο για να ξεπεράσουν τις διαφορές τους, ο PC κλαίγεται, ο Μακ τον παρηγορεί ("είσαι μάγος στα νούμερα και ντύνεσαι σαν κύριος"), και ο PC απαντάει "ναι, κι εσύ είσαι καλύτερος στις δημιουργικές ασχολίες", και συνεχίζει με καρφί ("ακόμη και αν είναι παιδιαρίστικες και χασούρα χρόνου"):D
  3. Τρίτη και πλέον κορυφαία διαφήμιση: ο Μακ και ο PC φτιάχνουν ο καθένας από μία ταινία, και λένε ποιος έχει την καλύτερη. Σκάει μύτη η ταινία που έφτιαξε ο Μακ στο iMovie, και είναι μία ξανθιά Μ**ΝΑΡΑ, οπότε ο PC μένει κάγκελο! Πάει να φύγει διακριτικά, αλλά του την πέφτουν οι άλλοι δύο να τους δείξει τη δικιά του ταινία, οπότε βγαίνει ένας τυπάς τριχωτός και με ξανθιά περούκα και τα χώνει: "τι παίζει; ταινία από PC":lol:
Κλασικά στο πετυχημένο στυλάκι της Apple, πολύ γέλιο:P

4 Σχόλιο/-α:

Δημοσίευση σχολίου

<< Αρχική