Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2006

Αποτέλεσμα κουφαμάρα

Τελικά την πατήσαμε - στον Παπάγο πάμε για δεύτερη Κυριακή (το φελέκι μου μέσα). Για τους μη κατέχοντες, αναλύω εν τάχει το πολιτικό σκηνικό: Ξύδης, απόστρατος του Π. Ν., δήμαρχος του Παπάγου εδώ και 12 χρόνια, έχει κάνει αρκετά πράγματα για την πόλη, Γκουβάκης, ήταν μέλος του Δημοτικού συμβουλίου από την περασμένη τετραετία και δεύτερος στις εκλογές του 2002, Χρήστου, σύζυγος αποστράτου η ίδια και νεοεμφανιζόμενη ως υποψήφια, Πολυκαλά (!), διαδάσκουσα μαθηματικός, υποστηριζόμενη από ΣΥΝ - οι πιο κάτω δεν περνάνε το 15% όλοι μαζί οπότε δεν μας πολυαφορούν.

Τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής δίνουν Ξύδη 30,22%, Χρήστου 22,61%, Γκουβάκη 22,31% και Πολυκαλά 9,62%. Καλή διαφορά ο Ξύδης, αλλά όχι πάνω από 42% το ποσοστό του, οπότε προχωράει στο δεύτερο γύρο μαζί με τη Χρήστου. Δεν την ξέρουμε αυτή, προσωπικά δε μου πολυγεμίζει το μάτι - αλλά θα έχουμε ντέρμπι σίγουρα. Όλα εξαρτώνται από το που θα δώσει ο Γκουβάκης το ποσοστό του - γενικά δεν παίζουν λευκά στον Παπάγο, οπότε το αποτέλεσμα θα είναι από σαφές μέχρι υπερσαφές:)

Θέλω να ελπίζω Ξύδη, δοκιμασμένη λύση και σίγουρη - φυσικά η ψήφος πάει κατά συνείδηση, τα έχουμε ήδη πει - στον Παπάγο δεν παίζει πολιτική ιδεολογία και χρώμα στις Δημοτικές αφού δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά... το μόνο που σκέφτομαι είναι ο ύπνος μου γαμώτη...
Technorati Technorati tags: , , ,