Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Τετάρτη, Νοεμβρίου 22, 2006

iMac 17" Review

Το ζητήσατε, το ήθελα κι εγώ κιόλας, οπότε κάπου στη μέση τα βρίσκουμε:) Στο ADSLgr.com μπορείτε να βρείτε σε αυτή τη σελίδα ένα μικρό review που έχω γράψει με τις εντυπώσεις μου, τόσο σε επίπεδο υλικού, όσο και προγραμμάτων / λειτουργικού από τον iMac.

Μέχρι στιγμής τα προβληματάκια με το δίκτυο παραμένουν, όλα τα άλλα δουλεύουν ροδάνι, πρέπει να μαστορέψω δύο - τρία πραγματάκια (σχετικά με λογαριασμούς χρηστών, συγκεκριμένα να βάλω τις σωστές εφαρμογές στους σωστούς φακέλους για να βγάζει αυτά που θέλω στα άλλα accounts), να συμμαζέψω λίγο τα XP που έχω βάλει με το Boot Camp (και ούτε να τα φτύσω δε θέλω πια!), και να περάσω μερικά προγραμματαάκια ακόμα. Μετά έχω να μεταφέρω / καταχωρήσω στο iLife τα αρχεία μου, φωτογραφίες, μουσικές, ιστορίες διάφορες... τουλάχιστον ως προσωρινή λύση μέχρι να βγάλω τον 250άρη σκληρό από το παλιό PC και να το βάλω σε καμιά εξωτερική Firewire θήκη να ισιώσει το σύμπαν μου:P

Το ένα και μοναδικό πραγματικό παράπονο που έχω από τον Μακ μέχρι τώρα (εκτός από το λούκι με τα IM προγράμματα, που θα το βρούμε το κόλπο): ο Safari δε μου βγάζει τον HTML editor στο Blogger - ένας από τους κύριους λόγους που άργησα τόσο να αρχίσω να ποστάρω πάλι. Φυσικά τώρα κάθομαι στον υπερισχυρό Firefox, οπότε όλα καλά!

Mac λέμε... άντε και στα δικά σας που λένε και οι τρελοί στο WeekendGeekCast! Τ' ΑΚΟΥΣ ΓΙΑΝΙΗΗΗΗΗΗ;;;:D:D:D

2 Σχόλιο/-α:

Δημοσίευση σχολίου

<< Αρχική