Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Τετάρτη, Νοεμβρίου 01, 2006

Νέο iPod Shuffle: Φωτολαγνεία!

Επειδή έχουμε κι εμείς κόλλημα με ό,τι έχει να κάνει με προϊόντα της Apple και το αρχικό άνοιγμα και ξεπακετάρισμα των συσκευασιών τους, ιδού! Φωτογραφίες από τα παρθενικά αποκαλυπτήρια (υπάρχουν και μη παρθενικά αλήθεια) του νέου γελοιωδέστατα μικρού Shuffle:D Σημειωτέον, κάτι που φαίνεται και από τις φωτό, το νέο Shuffle τουλάχιστον για τώρα έχει μέσα στη συσκευασία τα παλιά, κλασικά ακουστικά της Apple, και όχι το νέο design! Χμμ... αβλεψία ίσως;:P

Εγώ πάντως δεν το έπαιρνα, κι ας είναι φθηνό, κι ας είναι μικρό. Συνεχίζω να πιστεύω ότι το Nano μου πρώτης γενιάς είναι η επιτομή στο θέμα των φορητών MP3 Players:)
Technorati Technorati tags: , , , , ,

4 Σχόλιο/-α:

 • Μα το nano δεύτερης γενιάς είναι πολύ καλύτερο από το πρώτης, είναι και πιο μικρό, περισσότερους χρωματισμούς, φωτεινότερη οθόνη, μεγαλύτερες χωρητικότητες κτλ....τι σε κάνει να χαρακτηρίζεις επιτομή το πρώτο και όχι αυτό? Εντάξει δεν είναι και η απόλυτη καινοτομία το second generation, αλλά πιστεύω πως συνολικά σου προσφέρει καλύτερη εμπειρία από το προηγούμενο....σε αυτό συμβάλλει και ο διακαής σου πόθος για την περίφημη αναβαθμισμένη αναζήτηση - που δεν το βλέπω να την παρέχει για τους παλιούς η apple μέσω νέου firmware για ευνόητους λόγους ;-)

  Από τον/την Anonymous Ανώνυμος, στις Πέμπτη, Νοεμβρίου 02, 2006 1:01:00 π.μ.  

 • Τεχνολογικά είναι ανώτερο το καινούργιο, δεν αντιλέγω (τους χρωματισμούς δεν τους πολυκοιτάω γιατί επιμένω πως το γυαλιστερό μαύρο είναι κατά πολύ καλύτερο - ανοδιωμένο αλουμίνιο; χιχιχιχ:) - μικρότερο είναι ελάχιστα επίσης. Ουσιαστικά τα νέα έχουν απλώς καλύτερη αυτονομία, μεγαλύτερη χωρητικότητα, φωτεινότερη οθόνη και τα διαβόητα ταρζανιλίκια με τις αναζητήσεις:)

  Έχεις απόλυτο δίκιο δε θα μας τα βάλουν για να τα στάξουμε... αλλά μασάμε εμείς;:D Μου έχει μπει η ιδέα να βρω τρόπο να γίνει dump το firmware του νέου Nano και μετά φόρτωμα στο παλιό... αλλά πώς γαμώτη...

  Από τον/την Blogger Flareman, στις Πέμπτη, Νοεμβρίου 02, 2006 3:03:00 π.μ.  

 • Καλή η ιδέα σου, αλλά δύσκολο να γίνεται....μήπως έχεις βρει καμιά σελίδα με "πειραγμένα" firmware στο νετ?

  Κάτι ipodlinux, rockbox τα έχεις τσεκάρει μήπως προσφέρουν καμιά παρόμοια δυνατότητα? (αν και χλωμό το κόβω)

  Από τον/την Anonymous Ανώνυμος, στις Πέμπτη, Νοεμβρίου 02, 2006 4:25:00 μ.μ.  

 • Πού να βρω:(( Αλλά πιστεύω με σκάλισμα του Updater της Apple πρέπει να γίνεται... αλλά βαριέμαι να ασχοληθώ:D

  Ίσως με κάνα Linuxάκι για PMPs να γίνεται, αλλά δεν αλλάζω το interface του Nano που να με πληρώνετε!:P

  Από τον/την Blogger Flareman, στις Πέμπτη, Νοεμβρίου 02, 2006 6:52:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Αρχική