Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Κυριακή, Νοεμβρίου 05, 2006

Legend of Zelda: Twilight Princess!

Εν όψει της επικείμενης έλευσης του Nintendo Wii (την οποία προσμένει με αδημονία ο Χρηστίδης:), το 1up.com έβγαλε ένα τετρασέλιδο review του Legend of Zelda: Twilight Princess, του νέου Zelda που θα κυκλοφορήσει σε διπλή έκδοση - για Wii και Gamecube.

Το παιχνίδι λέγεται πως είναι χαλαρά το καλύτερο Zelda ever, με πολύ περισσότερα κοινά με το Ocarina of Time από το Wind Waker, καταπληκτική πλοκή και ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ gameplay της τάξεως των 70 ωρών! Από τα λίγα που διάβασα στο link μάλλον οι πληροφορίες ελέγχονται ως ακριβείς, και έχουν αρχίσει να με τρώνε τα χέρια μου... σημειωτέον, η Wii έκδοση εκμεταλλεύεται στο έπακρο το νέο χειριστήριο της Nintendo, το Wii Remote και εισάγει πολλές πολλές καινοτομίες στο χειρισμό και στη δράση του παιχνιδιού.

Δεδομένου ότι λατρεύω τα Zelda και τα τελευταία που έπαιξα ήταν τα 2 του N64 (κι αυτά σε εξομοίωση), θέλω πάση θυσία να βρω το Wind Waker όταν βγει καλός emulator για GC και εν συνεχεία φίλο με Wii και να το σαπίσω!

Α, και τα Oracle series ήταν πάρα πολύ καλά, τα είχα τερματίσει σε εξομοιωτή στο N-Gage μου... δυο βδομάδες χαμένης ζωής:P
Technorati Technorati tags: , , ,