Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Δευτέρα, Νοεμβρίου 13, 2006

SotD: Led Zeppelin - The Rain Song

Δεν έχει άλλα posts για σήμερα, λόγω περιορισμένου χρόνου, λόγω ταλαιπωρημένης ψυχολογίας, και επειδή κάνω κουμάντο τέσπαν:) Για σήμερα, Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2006, το τραγούδι της ημέρας: Led Zeppelin - The Rain Song (στίχοι), από το album Houses of the Holy, και πιο το Song Remains the Same.

Λογικά το έχετε σχεδόν όλοι στις δισκο-/αρχειοθήκες σας, αλλά πιστεύω πως αξίζει να το ακούσουμε μαζί. Το κομμάτι θα μπορούσε κάλλιστα να είναι instrumental, τόσο ελαφρείς είναι οι στίχοι, στο γνωστό "κρυπτικό" ύφος των Led Zep, αλλά έτσι κι αλλιώς πάντα ένιωθα πως αυτό το κομμάτι μιλάει περισσότερο με τη μελωδία του παρά με τα λόγια. Από τα προσωπικά μου αγαπημένα, μου θυμίζει πάρα πολλά πράγματα, πρόσωπα, πράγματα, καταστάσεις, γεγονότα, στιγμές, και το κυριότερο, τον αγαπημένο μου καιρό: τη βροχή.

Από τα κομμάτια που ακούω όταν έχουν σπάσει οι κρουνοί και χρειάζεται ένα reset το σύστημα, καλή ώρα όπως σήμερα... καληνύχτα σας κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι, καλή σας βδομάδα και να περνάτε ευτυχισμένα:)