Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Δευτέρα, Νοεμβρίου 06, 2006

SotD: Lynyrd Skynyrd - Tuesday's Gone

Λοιπόν, από σήμερα εγκαινιάζω κάτι νέο - κάθε μέρα (στο μέτρο του δυνατού) θα ποστάρω ένα SotD post, δηλαδή Song of the Day. Ένα τραγούδι που θα διαλέγω κάθε μέρα, ίσως σχετικό, ίσως άσχετο, αλλά πάντα κάτι καλό:) Μαζί με λινκάκι για να μπορείτε να το ακούσετε, ειδικά όσοι παίζετε με τον πολύ καλό Songbird.

Είναι ένας τρόπος να σας περνάω τα συναισθήματα που μου αφήνει η κάθε μέρα που περνάει, και να γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας... σχόλια όπως πάντα καλοδεχούμενα:)

Για σήμερα, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2006, το τραγούδι της ημέρας: Tuesday's Gone από τους Lynyrd Skynyrd. Γιατί μας αρέσει η καλή νότια μουσική, γιατί αγαπάμε τους Skynyrd περισσότερο από τους Allman Brothers' Band και γιατί (αν και η Τρίτη μπαίνει, δε φεύγει) είναι μία από αυτές τις μέρες που ρίχνεις στα κλεφτά μία ματιά πίσω από τον ώμο σου και όλα είναι χάλι εκ πρώτης όψεως, είναι τόσα που θα ήθελες να δεις διαφορετικά αλλά αν κάτσεις και τα αναλύσεις ένα ένα διαπιστώνεις ότι δε θα άλλαζες τίποτα σε αυτά που έκανες, είπες και αποφάσισες.

Κωλομέρα λοιπόν και σήμερα:) Περιμένω αυτή την τομή που θα μου δώσει το urge να φουλάρω ενέργεια και να γαμήσω τον σύμπαντα κόσμο, αλλά μέχρι τότε SSDD (= same shit, different day)...