Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 13, 2006

Ταχέως!

Με τα δύο μαθήματα που έδινα αυτές τις μέρες και το τρέξιμο εκτός σπιτιού, ούτε που πρόλαβα να βρεθώ σε υπολογιστή για να ποστάρω κάτι!

Επιφυλάσσομαι για αργότερα σήμερα, αφού τελειώσουν οι δουλειές της ημέρας (αύριο πρωί δίνω τα προφορικά της Καρδιολογίας, αφού πήγαν καλά τα γραπτά είμαι μεν αισιόδοξος, αλλά θα πρέπει να γίνει η σχετική προετοιμασία:)

Επίσης, ευχαριστώ όλους όσους μου ευχήθηκαν εχθές για την ονομαστική μου γιορτή - παιδιά να έχετε ό,τι καλύτερο στη ζωή σας, κάθε επιθυμία σας ευχή μου!

Επιφυλάσσομαι για αργότερα:)
Tags:

6 Σχόλιο/-α:

 • Δεν ήξερα ότι γιόρταζες. Χρόνια πολλά, να σε χαίρονται όλοι. Πολύχρωμος και εντοιχισμένος.

  Για Καρδιολογία, από τα συμφραζόμενα είσαι Στεφανάδη, μάλλον. Δεν έχω συμβουλές γιατί ήμουν Χαϊδάρι. Καλή επιτυχία πάντως. Το ωραίο με την καρδιο είναι ότι αν ξέρεις κάποιες βασικές αρχές, μπορείς να χειριστείς οποιοδήποτε θέμα σου βάλουν. Το βασικό στα προφορικά είναι να μην αγχώνεσαι, όπως ξέρεις. Καλή επιτυχία.

  Από τον/την Blogger Azrai, στις Τετάρτη, Δεκεμβρίου 13, 2006 3:28:00 μ.μ.  

 • Ευχαριστώ αδερφέ, να 'σαι καλά:) Όντως Στεφ είμαι, καλά πήγε - μας τρέξανε λίγο βέβαια, καρδιά είναι αυτή, αλλά εντάξει, βγήκε η άκρη. Τώρα στα προφορικά θα πάμε οργανωμένοι: ξυρισμένος, πουκαμισιά, ιστορίες διάφορες εκεί πέρα:lol:

  Και ο Θεός βοηθός!:P

  Από τον/την Blogger Flareman, στις Τετάρτη, Δεκεμβρίου 13, 2006 4:28:00 μ.μ.  

 • Γιατρέμ, καταρχήν καλή τύχη στα προφορικά (και να μη φορέσεις πολύχρωμο πουκάμισο, ξέρεις, χαβανέζικο στυλ κλπ lol lol lol). Δεύτερον, και πιο σημαντικό, σε παρακαλώ αμα θες να αποφύγεις το καρδιακό, μη κοιτάς τις αφίσσες στο δρόμο. Ο ακατονόμαστος έχει βγάλει μια, με άσπρο πουκάμισο, μαύρη λεπτή γραβάτα (ουστ, αντιγραφέα του Αλεξ Καπράνος) και υφάκι σκυμμένο-κεφάλι-και-κοιτάω-προς-τα-πάνω if you can imagine what I'm talking about...

  Από τον/την Blogger proserpina, στις Πέμπτη, Δεκεμβρίου 14, 2006 12:33:00 π.μ.  

 • Ανοιχτό γκρι, σκούρο μπλε ή μαύρο, αναλόγως της διαθέσεως μου την ώρα που θα ανοίξω βλέφαρα:)

  Όσο για τον χατζητέτοιο, το φαντάζομαι το στυλάκι, τελικά αρχίζει στο VOX; Εκεί που πέταξε όλα τα πιτσιρίκια του Fame ο εμπαθέστατος κομπλεξάρας;:devil:

  Μη με συγχύζετε βραδιάτικο... είπα!!:rofl:

  Από τον/την Blogger Flareman, στις Πέμπτη, Δεκεμβρίου 14, 2006 12:48:00 π.μ.  

 • Ντόκτορ είσαι καλά; Πολύ νέκρα έχει πέσει στο nysteri lol lol

  Από τον/την Blogger proserpina, στις Παρασκευή, Δεκεμβρίου 15, 2006 11:38:00 μ.μ.  

 • Γιατρέ, που είσαι ? ΣΕ χάσαμε

  Από τον/την Anonymous Ανώνυμος, στις Σάββατο, Δεκεμβρίου 16, 2006 12:46:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Αρχική