Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 18, 2006

SotD: Creed - Higher

Είπα να σας πω μια καλησπέρα:) Δύσκολη μέρα σήμερα, έμαθα κάτι δυσάρεστο που ελπίζω (και εύχομαι και προσεύχομαι) να έχει ευχάριστη έκβαση - επί τη ευκαιρία τράκαρα στη μουσική μου δισκοθήκη ένα τραγούδι που είχα αρκετό καιρό να ακούσω... για να ακριβολογώ 5 χρόνια.

Από το άλμπουμ Human Clay των Creed, το τραγούδι της ημέρας για σήμερα, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2006, Higher (στίχοι). Το πρωτοάκουσα στην ταινία Titan After Earth, την οποία χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι είχα δει σε avant premi?re του PC Master λυκειόπαιδο ακόμα με συμμαθητή:D Θυμάμαι ότι μου άρεσε, τώρα για λεπτομέρειες δε θυμάμαι να σας πω...

Όσοι συνεχίζετε και με διαβάζετε, σας ευχαριστώ. Είναι μεγάλη υπόθεση να ξέρεις πως υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται να διαβάσει την παπαριά σου, ακόμη και αν σ' εσένα τον ίδιο δε λέει και πολλά.

Α, και να μη σας αξιώνει ο Θεός να περνάτε αγωνίες για τους δικούς σας. Τα λέμε, καληνύχτα!

3 Σχόλιο/-α:

 • Πρεμιέρα του PC Master; Απο μικρός φαινόσανε (sic) εσύ οτι θα το γύριζες σε high tech freak, με ό,τι κι αν ασχολιόσουν (rofl). Το άσμα δεν κατάφερα να το ακούσω, διάβασα όμως τους στίχους και εεεμ νομίζω οτι κατα κάποιο τρόπο έχουν σχέση με το δυσάρεστο που λες οτι έμαθες - το "τρακάρισμα" ίσως δεν είναι και τόσο τυχαίο όσο νομίζεις,υποσυνείδητα έψαξες και βρήκες το τραγούδι που ταιριάζει με την ψυχολογική σου κατάσταση(κάτι τέτοια έλεγα και με έδιωξε η κυρία Τένια απο την εκπομπή της rofl rofl rofl). Χωρίς πλάκα τώρα, περαστικά, ό,τι και να'ναι, ξέρω πως είναι να περνάς αγωνίες για τους δικούς σου...

  Από τον/την Blogger proserpina, στις Τρίτη, Δεκεμβρίου 19, 2006 1:25:00 μ.μ.  

 • Και η "παπαριά" έχει ψυχή...

  Δεν ξέρω τι πρόβλημα εμφανίστηκε, αλλά κάτι μου λέει ότι όλα θα πάνε καλά. Γενικά, only good things happen to Mac users ;)

  Από τον/την Blogger dtsomp, στις Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2006 3:45:00 π.μ.  

 • Ευχαριστώ αδέρφια... Εντάξει, η κατάσταση ελέγχεται - θα μπορούσε να είναι και καλύτερα βέβαια.

  Πάτα σταρτ ρε Νάσο... να συνεχίσει το παιχνίδι:)

  Από τον/την Blogger Flareman, στις Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2006 3:51:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Αρχική