Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 07, 2006

SotD: Pink Floyd - High Hopes

Σκόπευα να σας δώσω το Man And A Woman των U2 για σήμερα αλλά δεν το βρήκα οπότε αλλαγή πλεύσης - αν και είναι 56αράκι το MP3, και παρά το ότι κάνει σπασίματα παντού, το περιεχόμενο είναι που μετράει:) Για σήμερα λοιπόν, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2006, το τραγούδι της ημέρας: Pink Floyd - High Hopes, ένα από τα πιο ψαγμένα τραγούδια ever από ένα από τα πιο ψαγμένα συγκροτήματα ever. Προσωπικό αγαπημένο και διαχρονικό (στίχοι εδά)

Κατ' αρχάς χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους, Νικολέττες, Νίκες κλπ - παιδιά πολύχρονοι, να σας χαιρόμαστε! Λίγο τρέξιμο ακόμα και θα γίνω αλοιφή για κάλους! Το καλό είναι πως έρχονται οι γιορτές, κάνα τριημεράκι για ξεκούραση πιστεύω να μπορέσω να το ξεκλέψω από κάπου...

Α, και σήμερα συνειδητοποίησα και κάτι ακόμα: πόσο εύθραστα είναι τα πάντα. Ας μου το θυμήσει κάποιος την επόμενη φορά που θα ετοιμάζομαι να κάνω μαλακία:)

4 Σχόλιο/-α:

 • Beyond the Horizon of the place we lived when we were young, ia a world of madness and miracles...

  Αχ... τέτοια τρέλα είχα το 1994 που ήμουν από τους πρώτους που πήρα τη κασέτα των Pink Floyd. Και την έχω ακόμη!!!!

  Από τον/την Blogger Nassos, στις Πέμπτη, Δεκεμβρίου 07, 2006 2:39:00 μ.μ.  

 • Καταπληκτικό κομμάτι αδερφέ - και τη συγκεκριμένη κασσέτα την έχω δει και live, στα χέρια φίλου που επίσης την έχει από πρώτο χέρι:) Pink Floyd και τα μυαλά στο γουρούνι! (όποιος έχει πάει σε συναυλία τους με κατάλαβε:P)

  Από τον/την Blogger Flareman, στις Πέμπτη, Δεκεμβρίου 07, 2006 3:11:00 μ.μ.  

 • Οκ!Πολύ καλό καμμάτι(το έχω το cd),αλλά πνευματικά δικαιώματα??

  Από τον/την Blogger KyrLil, στις Πέμπτη, Δεκεμβρίου 07, 2006 3:26:00 μ.μ.  

 • @kyrlil: Αν ήταν podcast την είχα άσχημα:) Εδώ είναι μπλογκ, το mp3 δεν το hostάρω εγώ, δεν το έχω ανεβάσει πουθενά εγώ, δεν αναγκάζω κανέναν να το κατεβάσει παράνομα! Εγώ απλώς δίνω λινκ σε ένα αρχείο που βρήκα στο Internet (και όποιος το ανέβασε έτσι διαθέσιμο ελεύθερα φτου κακά του και είναι παράνομος του κερατά) και στους στίχους του, ούτε προμοτάρω την πειρατεία (ειδικά με 56Kbps κομμάτι της πιστόλας), ούτε είμαι αυτός που ρίπαρε το τραγούδι από το αρχικό medium και το ανέβασε ελεύθερο στο κοινό.

  Τώρα, όλοι μας έχουμε δικαίωμα να αποφασίσουμε αν θέλουμε να είμαστε νόμιμοι και να μην αποθηκεύσουμε αυτό το κομμάτι ή αν θέλουμε να γίνουμε πειρατές και να το σώσουμε στο δίσκο μας:)

  Από τον/την Blogger Flareman, στις Πέμπτη, Δεκεμβρίου 07, 2006 3:48:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Αρχική