Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Τρίτη, Ιανουαρίου 30, 2007

Apple Hellas - έρχεται (;)

Νεώτερα από τους κόλπους της Ελληνικής κοινότητας Mac users, MacΕφήμερα! Στις 9 του μηνός έδωσε λέει ο Pascal Cagni, μεγάλο κεφάλι της Apple για Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή, συνέντευξη σε ένα ιταλικό site. Η ορίτζιναλ συνέντευξη είναι εδώ, και η μετάφρασή της στα Έλληνικά εδώ, στα MacΕφήμερα:)

Ουσιαστικά ο τύπος λέει ότι γνωρίζουν την κατάσταση στην Ελλάδα και τα καμώματα της Rainbow, γνωρίζουν ότι είμαστε πολλοί και παραμελημένοι και σκοπεύουν να κάνουν κάτι πολύ σύντομα για εμάς. Παραθέτω άμεσα:

"Η κατάσταση δεν είναι εύκολη στην Ελλάδα. Εμάς, μας ενδιαφέρει πολύ να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, μα τον τελευταίο καιρό δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Δυστυχώς, αυτός που τώρα ασχολείται στην Ελλάδα για εμάς, είναι κουρασμένος και δεν έχει κίνητρο. Το γνωρίζουμε και κάνουμε ήδη ενέργειες για να επιλύσουμε την κατάσταση. Πιστεύω ότι στους προσεχείς 6 μήνες, πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην Ελλάδα."

Να ξαναμιλήσω επί του θέματος, είχε ανοίξει και εστάλει στον Steve Jobs ένα petition που έχει μαζέψει ήδη περισσότερες από 2000 υπογραφές, μπήκε στο digg, σε πολλά μεγάλα Mac fora του Internet, έγινε πολύ γνωστό ευρύτερα και συνεχίζει ακόμα σαν προσπάθεια, με σκοπό να τονίζει τα ευτράπελα του Έλληνα επισήμου εισαγωγέα Apple (Rainbow Computers, προς Θεού δεν τους κάνουμε ούτε διαφήμιση ούτε δυσφήμιση) σε σχέση με τα στάνταρ σε ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση που παρέχει παγκοσμίως η Apple: είναι το We Want Apple Greece:)

Απ' ότι φαίνεται το 2007 θα είναι καλός χρόνος για εμάς αλλά και όλους τους φερέλπιδες Mac converts... τ' ακούς Γιάννη;:D

2 Σχόλιο/-α:

  • Το θεμα ειναι να θελει να ερθει στην Ελλαδα η Apple και να μην μπει σε διαδικασια συζητης με την rainbow για το πως θα διορθωθει η κατασταση. Ας ελπισουμε μεχρι τα χριστουγεννα να εχουμε Apple Hellas!

    Από τον/την Blogger Fou, στις Τετάρτη, Ιανουαρίου 31, 2007 3:00:00 μ.μ.  

  • ... ή να έρθει και να ξηλώσει τη Rainbow στον αγύριστο και να στήσει δικό της κονάκι:D

    Σοβαρά τώρα, ό,τι λύσει θέλει ας εφαρμόσει, αρκεί να έχουμε υπηρεσίες ανάλογες αυτών που έχουν οι χρήστες Apple στην Αμερική, στην Αγγλία, τη Γερμανία και αλλού. Ο άνθρωπος το λέει, σας έχουμε φτύσει, το ξέρουμε και θα επανορθώσουμε:)

    Από τον/την Blogger Flareman, στις Τετάρτη, Ιανουαρίου 31, 2007 3:44:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Αρχική