Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2007

Επί Παντός!

Για την προσπάθεια του συνονόματου Σπύρου, το Επί Παντός, τα έχουμε πει και από το πόντκαστ του Νυστεριού - είναι ένα blog που κάνει reviews σε ό,τι ΔΕΝ έχει να κάνει με ελεύθερο χρόνο μπροστά στον Μακ... εεε, τον υπολογιστή:D Ταινίες, καφετέριες, εκδρομές, τα πάντα:)

Βρίσκομαι λοιπόν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την ένταξή μου στο team του Επί Παντός (με το αζημίωτο φυσικά, τα λεφτά πρέπει λογικά ήδη να οδεύουν μέσω wire transfer στους ανώνυμους λογαριασμούς μου στην Ελβετία - κανόνισε να μην είναι τετραψήφιο και σε ευρώ το ποσό Σπύρο:) - έτσι, γιατί μου τα έχει κάνει ζέπελιν το Αθηνόραμα και πάω κόντρα! Πέρα από την πλάκα, η προσπάθεια των παιδιών αξίζει, και στο μικρό βαθμό που μπορώ θα συνεισφέρω κι εγώ. Ήδη έκανα την αρχή, με παρουσίαση μιας από τις καλύτερες χρονοσκοτώστρες των Β.Π., το βιβλιοπωλείο Ευρυπίδης στη Στοά στο Χαλάνδρι! (Δηλαδή πιστεύω ότι έκανα την αρχή, μπορεί ο αρχισυντάκτης να σπαστεί με το φορμάτινγκ στο κείμενό μου και να με πετάξει από την ταράτσα... naaaaarf)

Άντε, με το καλό!

6 Σχόλιο/-α:

 • Την έκανες την αρχή γιατρέμ, την έκανες (τί φορμάτινγκ ήταν αυτό, αλήθεια;)
  Άντε και περιμένουμε και άλλα ποστ, γράψε και για κάτι πιο κοντά προς Πειραιά μεριά, που να τρέχουμε Χαλάνδρι τώρα (αν και νομίζω πάει το μετρό τώρα εκεί, ε;)

  Από τον/την Blogger proserpina, στις Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2007 12:21:00 μ.μ.  

 • το transfer εγινε και στους 5 λογαριασμους...

  Από τον/την Anonymous spyros, στις Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2007 12:42:00 μ.μ.  

 • Έρση μου, αν τύχει και κατέβω προς τα κάτω θα πω:) Μικρολίμανο/Φάληρο δλδ και αυτό αααν γιατί εδώ στα Βριλήσσια που μας τρώει το αγιάζι ποιος τρέχει νότια τώρα...:P Φορμάτινγκ => Justify alignment, κλπ κλπ... και ναι, πάει το Μετρό Χαλάνδρι αλλά λίγο ξώφαλτσα, η καλύτερη λύση για να ανέβεις κέντρο Χαλάνδρι είναι να πάρεις από Αλεξάνδρας ή Κηφισίας το τρόλεϊ 18 ή 19 και να το πας ως το τέρμα του. Εναλλακτικά το 450, από Β. Σοφίας ή Κηφισίας - υπάρχουν κάποια διαδημοτικά αλλά είναι για λόκαλ καταστάσεις αυτά, δεν εξυπηρετούν από κεντρικά...

  @Σ: Ελήφθησαν:) Αλλά μου είχες πει κάτι για 8,5 χιλιάρικα... εδώ βλέπω μόνο ένα καφετί ανά λογαριασμό! Χμμ... ύποπτο:D

  Από τον/την Blogger Flareman, στις Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2007 2:02:00 μ.μ.  

 • Από τα πιο αξιόλογα...

  Από τον/την Anonymous Red Hat Hacker, στις Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2007 10:59:00 μ.μ.  

 • Μια λέξη θα πω: παλιοσίδερα...

  The guess who anonymous

  rooooooooofl

  Από τον/την Anonymous Ανώνυμος, στις Κυριακή, Ιανουαρίου 07, 2007 8:39:00 μ.μ.  

 • 0oO:hmm:

  Από τον/την Blogger Flareman, στις Κυριακή, Ιανουαρίου 07, 2007 8:46:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Αρχική