Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Τρίτη, Ιανουαρίου 30, 2007

Κατάληψη Ιερού Ναού στο Πολυτεχνείο!

Είχα πάει (και) σήμερα το πρωί στο 401 να κάνω παρέα στον πατέρα μου εν αναμονή της επέμβασης για την αφαίρεση του λιπώματος, και χάζευα πρωινάδικα, ειδήσεις, διάφορα καλαμπαλίκια - ό,τι είχε γενικώτερα στην τηλεόραση.

Ο Ι. Ν. στο Πολυτεχνείο Αθηνών κάνει λέει λειτουργία μία φορά το χρόνο, ανήμερα των Τριών Ιεραρχών, δηλαδή σήμερα: γιορτή των γραμμάτων και της Παιδείας για την Ορθόδοξη Εκκλησία. Μπαίνουνε λέει κάτι τσογλαναράδες καταληψίες, είχανε φουλάρει τους τοίχους στα συνθήματα, τέσπαν τα σβήνουνε οι άνθρωποι της διοίκησης, ξεκινάει η Θεία Λειτουργία, και την ώρα της Λειτουργίας έρχονται τα προαναφερθέντα τσόγλανα και έχουν την απαίτηση (επειδή κάνουν κατάληψη) να σταματήσει ο ιερέας και να μπούνε να κάνουν κατάληψη στο Ναό! Χθες πάλι λέει κάνανε φοιτητές κατάληψη στην πεζογέφυρα Καλατράβα (στο σταθμό Κατεχάκη, που ενώνει τις δύο μεριές της Μεσογείων), αλλά και σε έναν σταθμό του ΗΣΑΠ, και τα δρομολόγια είχανε για πόσες ώρες πρόβλημα.

Καλά, ηλίθιοι είναι; Ανεξαρτήτως αν τα αιτήματα είναι δίκαια και σωστά ή όχι, δεν κάνεις τέτοιες μαλακίες για να σε προσέξουνε. Θα ενοχληθεί και θα δυσανασχετήσει ο κοσμάκης, μαλάκα καταληψία "επαναστάτη" φοιτητή και θα παραπονεθεί στο κράτος - όχι γιατί δεν σου κάνει τα αιτήματα, αλλά γιατί δεν κάνει τίποτα για να σε μαζέψει από τους δρόμους. Και όταν τελικά η άρση του ασύλου βγει σε δημοψήφισμα, όλοι οι φιλήσυχοι πολίτες που ξεβόλεψες μαλάκα καταληψία "επαναστάτη" φοιτητή θα ψηφίσουν υπέρ, και θα βρεθείς, μαλάκα καταληψία "επαναστάτη" φοιτητή να τις τρως γερά (και με τα αναδρομικά μέσα) από τον ΜΑΤατζή που επιτέλους θα μπορεί να σε βάλει στη θέση σου.

Άντε και σιχτήρι ηλίθια, μπήκατε σε μία σχολή και νομίζετε ότι έχετε τη δύναμη να γαμήσετε την κοινωνία. Ηλίθια.

4 Σχόλιο/-α:

Δημοσίευση σχολίου

<< Αρχική