Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Δευτέρα, Ιανουαρίου 15, 2007

SotD: Juanes - La Camisa Negra

Μη μου γκρινιάξετε πάλι ότι πάω με τις μέρες μου! Αφού το ξέρετε, με πιάνει έτσι στο τσακ και ακολουθούν ομοβροντίες ποστακίων:D Υποτίθεται ότι δίνω την Τετάρτη (Οφθαλμολογία), αλλά με τις #$%^!κινητοποιήσεις και τη ρημαδοκατάληψη που ψήνεται (χου σκρέπια) δεν το βλέπω, μάλλον για Παρασκευή (μακάρι) ή Δευτέρα πάει.

... γι' αυτό κι εγώ είπα να δώσω κάτι τζιβιτζιλάτο και ουγκαγκά για σήμερα:P Από τους Juanes λοιπόνε το σημερινό τραγούδι της ημέρας: Θέλω να γ@μήσω μέρ... εεε La Camisa Negra ήθελα να πω:D (στίχοι εδωεά! αλήθεια, ξέρει κανείς ισπανικά να μας μεταφράσει;:)

Άντε και καλή μας εβδομάδα:)

3 Σχόλιο/-α:

 • Γιατρέμ δεν ξέρω που να πρωτογράψω.
  Αύριο που θα τελειώσω με τη διπλωματική θα απαντήσω σε όλα!!! Πάω να κάνω μια πρόβα τώρα (ξέρει κανείς πως βγαίνουν 73 διαφάνειες σε 45 το πολύ λεπτά;;;)
  Ωπ, πάλι ξέχασα να συνδεθώ...

  Από τον/την Anonymous Ανώνυμος, στις Δευτέρα, Ιανουαρίου 15, 2007 10:43:00 μ.μ.  

 • Γράψε σε όλα εσύ και τα βρίσκουμε:D

  Αυτή, κυρίες και κύριοι, ήταν η proserpina, μόνιμη κάτοικος και resident μηχανικός του Νυστεριού, που πάλι ξέχασε να κάνει logon πριν ποστάρει:)

  Από τον/την Blogger Flareman, στις Δευτέρα, Ιανουαρίου 15, 2007 11:05:00 μ.μ.  

 • Τα κατάφερα! Την έβγαλα την παρουσίαση! Θα σκίσω αύριο!!! (αύριο παρουσιάζω και προσπαθώ να αυτοντοπαριστώ: "θα πάω τέλεια! θα απαντήσω σε ό,τι κ αν με ρωτήσουν! θααααα"). Αντε να τελειώνουμε!

  Από τον/την Anonymous Ανώνυμος, στις Δευτέρα, Ιανουαρίου 15, 2007 11:53:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Αρχική