Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Σάββατο, Φεβρουαρίου 03, 2007

Τρέξε τρέξε, μικρούλη

Επιτέλους, εδέησε να με αφήσει ο καλός Θεούλης να μείνω σπίτι μία μέρα:) Επειδή αρκετοί με ρωτήσατε πώς πήγαν τα πράγματα και πού έχω εξαφανιστεί, να πράξω τα δέοντα και να πω ότι ο πατέρας μου αφαίρεσε το λίπωμα που του βρήκαν στην κοιλιά, η επέμβαση πήγε άριστα, επιπλοκές μηδέν, γρήγορα, ο άνθρωπος ξύπνησε από την αναισθησία με καλή εγρήγορση - γενικά δε θα μπορούσα να είχα ζητήσει περισσότερα. Μόνο πρόβλημα (εκτός από τα πονάκια που έχει πλέον στο σημείο της τομής, αφού το κόψαμε και την αναλγησία σήμερα) είναι μία δεκατική πυρετική κίνηση που κάνει από το βράδυ της επέμβασης μέχρι και τώρα - φτάνει το πολύ μέχρι τα 38 και με αντιπυρετικά πέφτει εύκολα, κρατάει για κάνα δωδεκάωρο και ξαναανεβάζει σιγά σιγά μέχρι 37,5 - 38. Είναι αναμενόμενος ένας μικρός πυρετός για λίγο μετά από οποιαδήποτε επέμβαση, αλλά το ότι δεν έχει υποχωρήσει ακόμα προβληματίζει κάπως τους γιατρούς. Προληπτικά, μας απαγορεύσανε να έρχεται σε επαφή με κόσμο, και σε εμάς (εμένα και τη μάνα μου δλδ) συνέστησαν να αποφεύγουμε τις πολλές εκ του συστάδην συναναστροφές και το συνωστισμό:)

Τέσπαν, σε γενικές γραμμές καλά, αν είχα παράπονο από την τρέχουσα κατάσταση θα ήταν ύβρις στο Θεό. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να στρώσει ο άνθρωπος, να σταθεροποιηθεί και να μπορέσει να έρθει στο σπίτι του στα πόδια του και να ηρεμήσει.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όλοι, δεν ήξερα ότι είχα τόσο φανατικό κοινό:P Δε με βγάλατε από τα RSS σας ακόμα, ε;...

3 Σχόλιο/-α:

 • Περαστικά. Ο πυρετούλης δεν νομίζω ότι είναι τίποτα, αλλά δεν είμαι και χειρούργος (όπως κακούργος).

  Αλλά δεν είχες πει ότι πολύποδα θα έκανε; Ο πολύποδας ήταν λίπωμα στην ιστολογική; Πρωτότυπο, νομίζω, αν και οι γνώσεις μου για ΠΑΘΑΝ είναι μάλλον σκουριασμένες. :)

  Από τον/την Blogger Azrai, στις Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2007 2:25:00 μ.μ.  

 • Αχ πώς φαίνεται ότι δεν ακούς Νυστέρι Podcast:) Τον πολύποδα τον έβγαλε αλλά σε μία αξονική βρέθηκε ένα λίπωμα δεξιά βουβωνικά οπισθοπεριτοναϊκά, το οποίο λόγω διαστάσεων έπρεπε να αφαιρεθεί. Ο πυρετός ψιλοπάει να φύγει μόνος του, αλλά θέλει το ρεγουλάρισμά του:)

  Άρα, καλά θυμάσαι την Παθάν σου:D

  Από τον/την Blogger Flareman, στις Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2007 9:32:00 μ.μ.  

 • Α, μάλιστα. Ναι, ομολογουμένως, δεν έχω ακούσει την τελευταία σου εκπομπή. Είχα ακούσει την προηγούμενη όμως. Τι να κάνω ο έρμος, δεν προλαβαίνω :(

  Από τον/την Blogger Azrai, στις Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2007 5:12:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Αρχική