Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2007

Πάτα το σωστό κουμπί στο ασανσέρ!

Σίγουρα έχετε δει όλοι σας σε πολλά κτίρια τα ασανσέρ του λεγόμενου "νέου" τύπου, αυτά που έχουν δύο κουμπιά σε κάθε όροφο, ένα με ένα βελάκι προς τα πάνω και ένα προς τα κάτω. Όταν θες να πας κάτω πατάς το κάτω κουμπάκι και όταν θες να πας πάνω πατάς το πάνω κουμπάκι. Έτσι, δεν καλείς άσκοπα το ασανσέρ και ο μηχανισμός του ξέρει πότε να σταματήσει στον όροφό σου και να σε πάρει, ώστε να κάνουν όλοι οι επιβάτες σε όλους τους ορόφους τη δουλειά τους. Αυτά τα λέει και στο ταμπελάκι που βρίσκεται δίπλα στο ασανσέρ (και που λέει επίσης για το ότι δεν επιτρέπονται παιδιά στο ασανσέρ κάτω των τόσων ετών μπλα μπλα μπλα, και κάτι άλλα που κανείς μας δεν τα διαβάζει).

Ε λοιπόν πολύς κόσμος δεν ξέρει πώς να μεταχειρίζεται σωστά το ασανσέρ και σπάει τα νεύρα όλων των υπολοίπων. Ειδικά σήμερα μου την έδωσε απίστευτα, περίμενα να φύγω από το 401 και είχα πατήσει το κουμπί για κάτω, έρχεται ένας τύπος, πατάει το κάτω (που το είχα πατημένο ήδη) και πατάει και το πάνω, λες και πατώντας και τα δύο κουμπιά το ασανσέρ θα έρθει πιο γρήγορα! Πολλοί είναι της νοοτροπίας μπήκα στο ασανσέρ, κάποια στιγμή θα κατέβω στον όροφο που θέλω - τώρα, το αν κάνω μπάχαλο τα πηγαινέλα των υπολοίπων πολύ που χε.

Τι να πεις... ενημερώστε τους γνωστούς σας, γιατί η κατάσταση είναι ανυπόφωρη!>:(

3 Σχόλιο/-α:

 • Χα χα χα μέσα στο μυαλό μου είσαι :-)
  Αυτοί που πατάνε τα κουμπιά στην τύχη ή επανειλημμένα με εκνευρίζουν αφάνταστα. Στην αρχή έλεγα ότι είναι καινούρια τα κόλπα και δεν τα έχει μάθει ο κόσμος, αλλά αυτά τα ασανσέρ υπάρχουν πλέον πάνω από 10 χρόνια. Πότε πια θα μάθουμε να τα χρησιμοποιούμε;
  Δεν έρχεται πιο γρήγορα όσο πιο πολύ το πατάς κύριέ μου!!! AMAN.

  Από τον/την Blogger Tinsie, στις Τρίτη, Φεβρουαρίου 06, 2007 2:53:00 π.μ.  

 • Και είναι τραγικό γιατί συχνά τέτοια ασανσέρ είναι στα νοσοκομεία και αν ο άλλος βιάζεται λίγο για χ, ψ λόγους, την έχει κάτσει αν ο κάθε βλάκας πατάει τα κουμπάκια όπως του καπνίσει καθυστερώντας τελικά όλους.

  Από τον/την Blogger Azrai, στις Τρίτη, Φεβρουαρίου 06, 2007 3:59:00 π.μ.  

 • Πατάτε τα κουμπάκια όλοι μαζί!

  Κλικ κλικ κλικ κλικ κλικ κλικ κλικ κλικ κλικ κλικ

  Από τον/την Blogger Flareman, στις Τρίτη, Φεβρουαρίου 06, 2007 10:17:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Αρχική