Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 16, 2007

Imagini VisualDNA

Το site έχει url imagini.net - είναι πάνω κάτω μία ιδέα βασισμένη στην εξής αρχή: κάνω ερωτήσεις σε έναν άνθρωπο (π.χ. τι θεωρείς ελευθερία; ποιο από τα παρακάτω σου αρέσει για υπνοδωμάτιο; τι ορίζεις ως αγάπη;), και γι α κάθε ερώτηση δείχνω δέκα - δώδεκα εικόνες ως απαντήσεις. Μέσα από τις εικόνες που διαλέγει ο άνθρωπος που λέμε ως απαντήσεις στις ερωτήσεις που του κάνω, μπορώ να βγάλω μερικά συμπεράσματά για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του, και στη συνέχεια έχω φτιάξει το λεγόμενο "VisualDNA" του.

Η εταιρεία imagini μέσα από το site της αυτό προσφέρει υπηρεσίες που μάλλον φέρνουν προς social networking - μπορείς αφού έχεις δώσει το VisualDNA σου να ζητήσεις να σου βρει άλλα άτομα με VisualDNA (και άρα προσωπικότητες και ενδιαφέροντα) παρόμοιο με το δικό σου, να ζητήσεις να σου βρει δώρα και ιδέες που ταιριάζουν με εσένα ή κάποιον άλλον, και πάει λέγοντας.

Δεν είναι κάτι το επαναστατικό, αλλά έχει πλάκα. Το είδα τυχαία σε ένα banner σε άσχετη τοποθεσία, μου έκανε κλικ και το πάτησα να δω τι είναι.

Για τσεκάρετέ το ;)

4 Σχόλιο/-α:

Δημοσίευση σχολίου

<< Αρχική