Νυστέρι

Κόψε κι άλλο!

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2007

SotD: Aerosmith - Just Push Play

Εξαιρουμένης της καταλήψεως και της κούρασης που γενικότερα παίζει, τα πράγματα φαίνεται να αρχίζουν να παίρνουν την ανιούσα. Χωρίς να πω περισσότερα λοιπόν, το τραγούδι της ημέρας για σήμερα, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2007: το πολύ καλό Fly Away From Here, από τους κλασικούς Aerosmith και το (σχετικά) πρόσφατο άλμπουμ τους, Just Push Play (στίχοι, κατά την παράδοση, εδώ). Ήταν λίγο παράξενο το βίντεοκλιπ, αλλά το τραγούδι είναι το κάτι άλλο - πέντε αστεράκια στο iTunes:)

Αλήθεια, δεν είπαμε καλό μήνα, ε; Καλό σας μήνα και καλή βδομάδα:D Καληνύχτα, τα λέμε σύντομα!

2 Σχόλιο/-α:

 • Ρε συ Σπύρο μου έχουνε σπάσει τα νεύρα, έχω προσπαθήσει άπειρες φορές να κάνω σχόλιο και δεν τα έχω καταφέρει, χτες μόνο προσπάθησα 3 φορές!!!
  Τεσπαν, καταρχήν, τί απέγινε με τον πατέρα σου, δε χρειάστηκε αίμα; Τώρα πώς είναι;
  Δεύτερον, (ψιλοάσχετο) αμα βρεις ακουστικά για το iPod, in ear κατα προτίμηση (και σε λογική τιμή, οχι τίποτα 40 ευρά, φονιάδες των ευρώ, αμερικάνοι) λετ μι νόου.

  Από τον/την Blogger proserpina, στις Τρίτη, Φεβρουαρίου 06, 2007 11:23:00 π.μ.  

 • Εμ είδες, τελικά τα κατάφερες:D Εντάξει με τον πατέρα Ερσάκι, όλα καλά, η νοσηλεία του πήγε άψογα και από σήμερα πλέον στο σπίτι μας!:respeeeeeeeeeeeeeeekt: Άντε, μαύρη πέτρα, θα το ποστάρω αργότερα σωστά:)

  Για τα ακουστικά, εγώ το κόβω από 30 μέχρι 60 ευρώ, τα in ear της Apple κάνουν περί τα 50 νομίζω; Και έχουν καλό ήχο, αλλιώς σε Creative, Sony και πάει λέγοντας... οψόμεθα:)

  Από τον/την Blogger Flareman, στις Τρίτη, Φεβρουαρίου 06, 2007 3:40:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Αρχική